top of page
LevelUp Business Academy Membership

Ik help moslima ondernemers om hun online business te starten en te laten groeien d.m.v. sterke online branding, verkopen via social media en automatiseringen.

Wil jij leren hoe je volgers omzet in klanten, sprekende social media posts maakt die jouw ideale klant aantrekken als een magneet en hoe je bepaalde systemen in je bedrijf kunt automatiseren … 

 

.. zodat jij niet langer van 9 tot 5 hoeft te werken, meer tijd met je gezin of partner kunt spenderen en meer tijd in onze deen kunt investeren?

Karima (1 van 1).jpg
Karima (1 van 1).jpg

Herken je dit?

 • je bent uit passie gestart met je onderneming (of je hebt al een idee en je wilt gaan starten)

 • maar je voelt je soms overweldigd en verloren en weet niet zo goed of je al dan niet goed bezig bent

 • je voelt je soms eenzaam in het ondernemerschap

 • je bent begonnen omdat je ook meer vrijheid wil, maar soms lijkt het alsof je meer werkt dan 40 uur / week (wat je waarschijnlijk ook doet)

 • je weet dat het anders kan maar je weet niet goed hoe

 • je hebt geen duidelijke strategie, je bent zelfs gestart zonder businessplan (of half gemaakte business plan)

 • je wilt niet meer (of zeg maar nooit meer) voor een baas werken

En je wilt graag:

 • een winstgevend bedrijf waardoor je eindelijk die 9-5 kan verlaten

 • je wilt je eigen tijd indelen rond jouw geloof & gezin & bedrijf

 • je wilt je meer gemotiveerd voelen én beter in je vel zitten

 • jou nooit meer zorgen hoeven te maken rond bidden op het werk, of commentaren over je hijab

 • een duidelijk plan zodat je weet wat jij wilt, wat bij jou past én naar welke doelen je toe wilt werken

 • delen automatiseren zodat je tijd overhoudt voor andere leuke dingen

 • een sprekende branding zodat je de juiste klanten aantrekt

Karima (1 van 1)-2.jpg

LevelUp Business Academy

Level Up Business Academy is een business membership waarbij ik jou d.m.v video's en opdrachten help bij het opschalen van jouw eigen winstgevende online bedrijf.
 

We gaan je doelen en ondernemers mindset optimaliseren. 

First things first, als jij niet weet waar jij naartoe wilt gaan en niet in jezelf gelooft, kom je er niet. Een huis bouw je toch ook niet zonder plan en op een zachte ondergrond? Wat jij nodig hebt is een sterke basis/ foundation waarop jij kunt voortborduren.


Een sterk online brand neerzetten + magnetische content maken

Ik ga jou leren hoe je door middel van een sterke branding propositie jouw ideale klant aantrekt

Een sterke verkoop strategie ontwikkelen die past bij jouw bedrijf

Vele ondernemers starten vanuit passie en houden meestal niet van verkopen. Maar zonder een sterke verkoop strategie blijft jouw passie een hobby én wordt het geen onderneming ;).

Branding fotoshoot MM (58 van 61).jpg
Wie ben ik?

Mijn naam is Karima & ik help moslima ondernemers om hun zaak te starten/te doen groeien d.m.v. sterke online branding, verkopen via social media en automatiseringen die passen bij jouw onderneming. Zelf ben ik ook oprichter van Noah & Sisi, waar ik al 3 jaar de schattigste strikjes verkoop voor newborns tot en met millennial vrouwen! Ik voel mij gezegend en dankbaar dat ik elke dag mag doen wat ik leuk vind.

 

Maar dat is niet altijd zo geweest. Toen ik nog in loondienst werkte als accountant liep ik tegen heel wat zaken aan. Om te beginnen mocht ik bij 3 van de 4 werknemers geen hoofddoek dragen, hierdoor heb ik ook nooit durven vragen of ik op het werk zou mogen bidden. Inhoudelijk vond ik mijn werk heel leuk, vooral het stukje advies verlenen aan ondernemers. Alles wat erbij kwam qua repetitief werk vond ik vreselijk. Dus werkte ik steeds harder en harder om die “ladder” te beklimmen om op een dag Finance manager te worden zodat ik meer consultancy zou doen en minder repetitief werk. En dit allemaal binnen vrij toxische werkomgevingen telkens. Het onvermijdelijke is gebeurd, na 2 jaar alles op alles te hebben gegeven ben ik gecrasht.. Een burnout. Op een piepjonge leeftijd van 26 jaar zat ik ziek thuis met een burnout. Hoe kon dit mij overkomen?

 

1 jaar later werd ik moeder. En daar waar ik altijd carrière wilde maken om ooit CFO te worden van een groot bedrijf, wilde ik als kersverse mama alleen maar bij mijn lief zoontje zijn. Ik kan hem toch niet achterlaten, dacht ik? Mijn eerste jaar als mama liep helaas moeilijk vanwege een postnatale depressie. Maar tijdens die periode is mijn liefde voor fotografie gegroeid omdat ik steeds meer mooiere foto’s wilde trekken van mijn zoontje. Ik begon ook foto’s van mijn neefjes en nichtjes te trekken om te oefenen en dan voor kennissen enz. Toen wist ik het, ik ga nooit meer voor een baas werken In sha Allah! Het was alsof ik met het mama worden ineens besefte dat ik wél belangrijk genoeg ben om voor mezelf te kiezen en dat er veel meer opties zijn dan geleefd te worden tijdens de werkweek en eigenlijk enkel in het weekend echt mijn ding kan doen. Dit houd ik onmogelijk vol tot mijn 67ste jaar (mocht ik tegen dan nog leven).

 

Als fotograaf heb ik zoveel ups gehad, maar ook heel vaak gevallen. Achteraf gezien wist ik waarom. Ik had geen plan, ik deed maar wat en ik had ook geen coach die mij af en toe kon adviseren en de missing spots in mijn bedrijf kon laten zien. Met Noah & Sisi ben ik dan ook meteen gestart met een traject bij een business coach, want deze keer wilde ik het ineens goed doen. Ben ik dan helemaal niet gevallen? Jawel toch wel, maar ik had vanaf het begin een plan, en iemand die daar stond waar ik wilde staan en die weg al had afgelegd.

 

En dat gun ik jou ook!

Jouw nieuwe toekomst:

Aan het einde van dit traject:

 

Aan het einde van dit traject weet je naar welke doelen je toe gaat werken én hoe je ze kan behalen. 

Je weet hoe je een sterke branding positionering neerzet & welke content je allemaal kan maken die jouw ideale klant aantrekt. 

Je beheerst bewezen strategieën om elke aanbod te lanceren.

Je weet alle belangrijke Instagram geheimen om content te creëren die jouw social media organisch vol met ideale klanten laat groeien.

IS DIT IETS VOOR MIJ?

 • Je hebt hier en daar al klanten via DM of email (want een website heb je bijvoorbeeld nog niet of het is nog niet helemaal geoptimaliseerd), bent al aanwezig op social media en verkoopt online producten of diensten. Je weet dat je nog niet het maximale uit je bedrijf en sociale media haalt en weet dat je veel meer klanten kan helpen! Je wilt meer vrijheid! 

 • Je bent bereid om alles in het werk te stellen om jouw merk of bedrijf naar het volgende niveau te schalen.

 • Je onderneemt vanuit een gevoel en kijkt wel hoe het loopt..

DIT IS NIET GESCHIKT VOOR JOU WANNEER:

 • Je denkt dat groei vanzelf gaat.

 • Wanneer je geen duidelijke structuur wilt voor je bedrijf.

 • Je geen tijd en moeite wilt steken in jouw business.

 • Je een hobby hebt en wilt dat dit een hobby blijft.

 • Je geen tijd en moeite wilt steken in jouw online strategie.

 • Je denkt dat alleen een strategie hebben voor succes zorgt.

 • Je niet online bent met jouw bedrijf en ook niet de intentie hebt om online te gaan.

 • Jouw activiteit overduidelijk haram is

 • Je een mannelijke ondernemer bent

 • Je bedrijf aan MLM doet

Ik heb hiervoor de formule voor jou... Ben je er klaar voor?

Dag 6 + aanbod groep(2).png
DIY membership

57 EUR incl BTW
✔ Je volgt de cursus individueel op jouw eigen tempo
✔ Onmiddellijk toegang tot de eerste modules
✔ Onbeperkt toegang tot de cursussen zolang je member bent
✔ Toegang tot nieuwe updates!
✔ Technische tutorials
✖ 1 op 1 coaching
✖ DM support

1 op 1 coaching

2500 EUR excl BTW
✔ Je volgt de cursus individueel op jouw eigen tempo 
✔ Onmiddellijk toegang tot de eerste modules
✔ Onbeperkt toegang tot de cursus
✔ Toegang tot nieuwe updates!
✔ Technische tutorials 
✔ Mogelijkheid om in 6 termijnen te betalen. 
➕ 1 op 1 coaching: 4 maanden een wekelijkse coaching call van telkens 1 uur
➕ DM support: 4 maanden. Je kan dus al je vragen stellen gedurende 4 maanden wanneer je ergens vastzit

Module 1: ondernemersmindset & goalsetting

We gaan leren hoe je jouw doelen kan bepalen en waarom je mindset zo belangrijk is voordat je begint, zodat jij een duidelijke richtlijn hebt om je doelen te verwezenlijken en je door middel van een sterke mindset keuzes durft te maken én hier ook 100% achter gaat staan.

Module 2: jouw business plan

In jouw business plan gaan we alles doorlopen, je idee, je markt, je financieel plan, … zodat jij een ijzersterke basis neerzet waarbij jij 100% jouw ideale klant en markt bepaalt en hier jouw marketing op kan aanpassen.

Module 3: branding

We gaan bepalen wat jouw brand moet uitstralen, we maken je branding board zodat jouw kleuren, lettertypes, taal en uitstraling jouw ideale klant moeiteloos aantrekt.

Module 4: basis fotografie

We gaan de basis leren over hoe je mooie foto’s maakt, ik leer je hoe je ze bewerkt in LR mobile. En dit met jouw smartphone zodat je zelf de mooiste foto’s kan maken voor jouw brand.

Module 5: jouw website/webshop

We gaan je webshop maken in Shopify. Ook als je diensten verkoopt is het nog steeds interessant om een website te hebben zodat je meer tijd overhoudt voor jezelf en minder DM’s hoeft te beantwoorden. 

 

Heb je al een website/webshop? Geen zorgen, met de tips uit deze les kan je jouw eigen website optimaliseren zonder te veranderen van tool.

Module 6: sociale media

Ik leer je hoe je je eigen templates in Canva moet maken voor je Instagram posts, stories etc, hoe je je content plan kan uitwerken (hello handig excel bestand) zodat je organisch kan groeien op sociale media.

Module 7: email marketing

Ik leer je waarom e-mailmarketing belangrijk is, hoe je ermee begint, structuur creëert en moeiteloos nieuwsbrieven schrijft die naast verkopen, ook verbinden,  zodat je hiermee je customer lifetime value verhoogt.

Module 8: lanceringen

Een nieuwe collectie in de maak? Een nieuwe dienst die je aanbiedt? 

Ik leer je hoe je jouw publiek op voorhand warm maakt zodat je succesvol kan lanceren. 

 • Hoe kom ik bij de ledenomgeving?
  Eens de betaling is afgerond wordt je doorverwezen naar de ledenomgeving. Je krijgt tevens je een mailtje met je login gegevens. Volg de stappen die in het mailtje staan.
 • Heb ik een speciaal programma nodig om deze cursus te volgen?
  Nee, je hebt enkel je internetbrowser nodig en Excel (kan ook via google sheets!).
 • Hoelang heb ik toegang tot de cursus?
  Je hebt onbeperkt toegang tot de hele cursus incl bonussen!
 • Ik heb er nu geen tijd voor
  Voor de cursus zelf kan je deze op jouw eigen tempo volgen. Maak je minimum 1 a 2 uur vrij per week zit je al goed!
 • Ik moet erover nadenken
  Mijn taak als coach is om zowel mijn klanten als potentiële klanten te helpen om dingen op een dieper niveau te ontdekken, inclusief om jou te helpen ontdekken waar je misschien niet zeker van bent. Waar moet je over nadenken?
 • Ik kan het momenteel helaas niet betalen
  Stel jezelf de vraag: Heb je helemaal geen geld of heb je geen geld voor DIT? Deze cursus los komt normaal op 997 EUR. Ik geef jou eenmalig de kans om in te stappen voor slechts 697 EUR. En dat zeg ik je als ondernemer die de afgelopen 3 jaar meer dan 15.000 EUR heeft geïnvesteerd in coaches & cursussen (en deze kennis nu kan doorgeven aan jou). Stel jezelf ook de vraag wat het jou kost om het NIET te doen? Wat kost het jou om alles zelf uit te pluizen en een potentiële groei in omzet misloopt door niet de investering aan te gaan? De investering haal je er dus zo uit.
 • Krijg ik een factuur?
  Ja je ontvangt na de bestelling meteen een factuur in je mailbox (kijk ook in je spam). Vergeet je BTW nummer niet in te vullen als je deze hebt. Dan kan je deze factuur inbrengen als kost binnen jouw bedrijf.
 • Krijg ik hulp wanneer ik vast zit?
  Dit is een cursus die je op eigen tempo volgt. Hier zit geen coaching in. Zit je met technische vragen (login werkt niet, geen factuur ontvangen, enz) contacteer me dan via info@muslimamakers.com
bottom of page