top of page
Muslimah Ceo Club

Dit is hét platform voor de Ambitieuze Moslimapreneur die haar zaak wilt starten/laten groeien zonder in te boeten op haar deen en tegelijkertijd halal financiele vrijheid wilt!

Karima (1 van 1).jpg
De ambitieuze moslimapreneur membership(3).png

Herken je dit?

 • je bent uit passie gestart met je onderneming (of je hebt al een idee en je wilt gaan starten)

 • maar je voelt je soms overweldigd en verloren en weet niet zo goed of je al dan niet goed bezig bent

 • je voelt je soms eenzaam in het ondernemerschap

 • je bent begonnen omdat je ook meer vrijheid wil, maar soms lijkt het alsof je meer werkt dan 40 uur / week (wat je waarschijnlijk ook doet)

 • je weet dat het anders kan maar je weet niet goed hoe

 • je hebt geen duidelijke strategie, je bent zelfs gestart zonder businessplan (of half gemaakte business plan)

 • je wilt niet meer (of zeg maar nooit meer) voor een baas werken

En je wilt graag:

 • een community bij wie je je ei kwijt kan en waar jij weet dat je als moslimapreneur begrepen zal worden

 • een winstgevend bedrijf waardoor je eindelijk die 9-5 kan verlaten

 • je wilt je eigen tijd indelen rond jouw geloof & gezin & bedrijf

 • je wilt je meer gemotiveerd voelen én beter in je vel zitten

 • jou nooit meer zorgen hoeven te maken rond bidden op het werk, of commentaren over je hijab

 • een duidelijk plan zodat je weet wat jij wilt, wat bij jou past én naar welke doelen je toe wilt werken

 • delen automatiseren zodat je tijd overhoudt voor andere leuke dingen

 • een sprekende branding zodat je de juiste klanten aantrekt

De ambitieuze moslimapreneur membership(1).jpg
Summer Deal

10 tot 15 EUR korting per maand
Stap VOOR 31 augustus in en je geniet van dit uitzonderlijk aanbod

Muslimah Ceo Club

Muslimah CEO Club is een business membership waarbij ik jou d.m.v video's en opdrachten help bij het starten.opschalen van jouw eigen winstgevende bedrijf.

Wat maakt dit membership zo uniek?
 

GROEPSCOACHING

Er vindt iedere maand 1 Q&A sessie plaats waarbij al jouw ondernemersvragen beantwoord worden en die van de andere members. Hierdoor krijg je niet alleen antwoorden die jou gaan helpen, maar hoor je ook van de andere moslimapreneurs waar zij tegenaan lopen en kan jij hier ook van leren.


ONLINE CURSUS

Zolang je member bent, krijg je toegang tot de online cursus. Deze wordt maandelijks aangevuld, zodat alles wat ik leer en test, ik jou ook kan leren. Zie het als een online bibliotheek voor molsimapreneurs! ;)

COMMUNITY

Maak deel uit van de allereerste community uit Vlaanderen en Nederland speciaal voor de ambitieuze moslimapreneur en kom maandelijks mee praten in de online coffeechat, en per kwartaal in de LIVE coffeechat in Antwerpen.

Karima (1 van 1)-14.jpg
Wie ben ik?

Mijn naam is Karima & ik help moslima ondernemers om hun zaak te starten/te doen groeien d.m.v. sterke online branding, verkopen via social media en automatiseringen die passen bij jouw onderneming. Zelf ben ik ook oprichter geweest van Noah & Sisi, waar ik 3 jaar de schattigste strikjes verkocht voor newborns tot en met millennial vrouwen! Sinds november 2021 ben ik gestart als ondernemerscoach voor de ambitieuze moslimapreneur en sinds april 2023 werk ik hiernaast ook als Head Business Coach bij SheDIDIT. Ik voel mij gezegend en dankbaar dat ik elke dag mag doen wat ik leuk vind.

Maar dat is niet altijd zo geweest. Toen ik nog in de corporate wereld werkte als accountant liep ik tegen heel wat zaken aan. Om te beginnen mocht ik bij 3 van de 4 werknemers geen hoofddoek dragen, hierdoor heb ik ook nooit durven vragen of ik op het werk zou mogen bidden. Inhoudelijk vond ik mijn werk heel leuk, vooral het stukje advies verlenen aan ondernemers. Alles wat erbij kwam qua repetitief werk vond ik vreselijk. Dus werkte ik steeds harder en harder om die “ladder” te beklimmen om op een dag Finance manager te worden zodat ik meer consultancy zou doen en minder repetitief werk. En dit allemaal binnen vrij toxische werkomgevingen telkens. Het onvermijdelijke is gebeurd, na 2 jaar alles op alles te hebben gegeven ben ik gecrasht.. Een burnout. Op een piepjonge leeftijd van 26 jaar zat ik ziek thuis met een burnout. Hoe kon dit mij overkomen?

1 jaar later werd ik moeder. En daar waar ik altijd carrière wilde maken om ooit CFO te worden van een groot bedrijf, wilde ik als kersverse mama alleen maar bij mijn lief zoontje zijn. Ik kan hem toch niet achterlaten, dacht ik? Mijn eerste jaar als mama liep helaas moeilijk vanwege een postnatale depressie. Maar tijdens die periode is mijn liefde voor fotografie gegroeid omdat ik steeds meer mooiere foto’s wilde trekken van mijn zoontje. Ik begon ook foto’s van mijn neefjes en nichtjes te trekken om te oefenen en dan voor kennissen enz. Toen wist ik het, ik ga nooit meer terug naar de corporate wereld In sha Allah! Het was alsof ik met het mama worden ineens besefte dat ik wél belangrijk genoeg ben om voor mezelf te kiezen en dat er veel meer opties zijn dan geleefd te worden tijdens de werkweek en eigenlijk enkel in het weekend echt mijn ding kan doen. Dit houd ik onmogelijk vol tot mijn 67ste jaar (mocht ik tegen dan nog leven).

Als fotograaf heb ik zoveel ups gehad, maar ook heel vaak gevallen. Achteraf gezien wist ik waarom. Ik had geen plan, ik deed maar wat en ik had ook geen coach die mij af en toe kon adviseren en de missing spots in mijn bedrijf kon laten zien. Met Noah & Sisi (een groot- en kleinhandel in haaraccessoires) ben ik dan ook meteen gestart met een traject bij een business coach, want deze keer wilde ik het ineens goed doen. Dit was een succesvol bedrijf en ik zag mijn potentie nu echt.

Ik voelde toen een grotere missie branden en nu wil ik graag meer moslimapreneurs helpen om hún potentie te zien en hun bedrijf te laten groeien, zodat zij hun 9-5 kunnen verlaten, een eigen inkomen creeëren, ... Maar ik miste iets...

Ik hoorde vaak van andere moslimapreneurs dat er behoefte is aan steun in groep, om op locatie samen te komen, om andere moslimapreneurs te leren kennen, om te kunnen sparren met gelijkgestemden, en tegelijkertijd kennis op te doen over het ondernemerschap en alles wat erbij komt kijken.

Een passie uitoefenen, dat kan zo goed als iedereen, maar van die passie een winstgevende zaak maken helaas niet. En dat is niet raar want het is niet iets dat we op school meekrijgen jammer genoeg (tenzij je een economische achtergrond hebt zoals mij, maar dan nog vind ik het zeer beperkt). Op school leren we hoe we die brave werknemer worden die uitvoert wat er gevraagd wordt. En begrijp me niet verkeerd, voor velen werkt dat en dat is perfect zo. Zeker als je jouw job heel graag doet en goed zit en er happy bent. Ik werk sindskort ook deeltijds in loondienst in een functie en bedrijf die 100% bij mij past alhamdoullilah. Maar voor vele anderen werkt dat totaal niet, en is een onderneming misschien net een ideale optie.

Ik heb dan ook de afgelopen jaren als ondernemer meer geleerd dan op school over het ondernemerschap, maar daar heb ik ook meer dan 15.000 EUR voor geinvesteerd (wat ik trouwens zo opnieuw zou doen!).

En nu is het tijd dat ik die kennis en tools ook beschikbaar maak voor jou als Ambitieuze Moslimapreneur die nog niet het budget heeft om 1 op 1 samen te werken met mij, maar wel al aan een veel kleinere investering serieuze stappen wil ondernemen binnen jouw bedrijf, zodat je eindelijke die bijberoep kan starten, zodat je eindelijk jouw 9-5 stap voor stap kan loslaten, zodat je eindelijk meer thuis bent bij je kindjes, zodat je je eindelijk gesteund voelt in je onderneming, zodat je je eindelijk zekerder voelt als ondernemer etc.

Ik gun het jou, gun jij het jezelf ook?

Pink Minimal Beauty Circle Diagram Instagram Post.png
Voor wie?

IS DIT IETS VOOR MIJ?

✔ Moslimapreneur (to be)
✔ Je voelt dat je nog niet het maximale uit je bedrijf haalt
✔ Nog geen duidelijke structuur binnen je bedrijf: geen business plan, geen marketing plan etc
✔ Geloof staat centraal, je vindt het ook belangrijk dat jouw beroep halal is en stelt jezelf vaak de vraag of wat je doet al dan niet OK is binnen ons geloof.
✔ Je bent niet echt omringd door ondernemers, zeker niet door moslimapreneurs en daardoor voel je je vaak eenzaam als ondernemer
✔ Door corona en de huidige crisis vind je het moeilijk om te blijven geloven in jouw onderneming maar anderzijds wil je absoluut niet terug/verder blijven in jouw (toxische) vaste job.
✔ Je wilt graag af en toe kunnen sparren met gelijkgestemden.
✔ Je wilt graag een coach bij wie je af en toe haar vragen kan stellen en je wilt op jouw eigen tempo werken aan jouw bedrijf.
✔ In de ideale wereld zijn zowel jouw coach als jouw Girl Gang ook nog eens moslima’s omdat deze groep jouw struggles vele beter begrijpt

DIT IS NIET GESCHIKT VOOR JOU WANNEER:

❌ Mannen
❌ MLM/netwerkmarketing ondernemer
❌ Jouw beroepsactiviteit is overduidelijk haram
❌ Je denkt dat groei vanzelf gaat
❌ Je bent uit op drama, een copycat (niet alleen naar je coach toe maar ook naar de groep toe) of iemand die graag roddelt => ik hanteer een 0 tolerantie voor zo’n dames en je wordt ook meteen uit de groep gezet indien je zo’n negatieve attitude vertoont aangezien de groep een veilige haven moet zijn en blijven voor al de rest.

Ben je het beu om weg te blijven lopen van je dromen en er eens eindelijk voor te gaan?

Lite

12 EUR ipv 27 EUR
✔ Je volgt de cursus individueel op jouw eigen tempo
✔ Onmiddellijk toegang tot module 1en 2
✔ Onbeperkt toegang tot de cursussen zolang je member bent
✔ Toegang tot nieuwe updates
!
✖ Maandelijkse groepscoaching Q&A

✖ Maandelijkse online coffeechat

✖ Gratis LIVE coffeeshats in Antwerpen ieder kwartaal

✔ Business brunch aan verlaagd tarief
✖ 1 op 1 coaching

Premium

47 EUR ipv 57 EUR
✔ Je volgt de cursus individueel op jouw eigen tempo
✔ Onmiddellijk toegang tot de eerste modules
✔ Onbeperkt toegang tot de cursussen zolang je member bent
✔ Toegang tot nieuwe updates!
✔ Maandelijkse groepscoaching Q&A

✔ Maandelijkse online coffeechat

✔ Gratis LIVE coffeeshats in Antwerpen ieder kwartaal

Abonnementen
Wat zeggen de members?
Reviews MCC.png

Module 1: ondernemersmindset & goalsetting

We gaan leren hoe je jouw doelen kan bepalen en waarom je mindset zo belangrijk is voordat je begint, zodat jij een duidelijke richtlijn hebt om je doelen te verwezenlijken en je door middel van een sterke mindset keuzes durft te maken én hier ook 100% achter gaat staan.

Module 2: jouw business plan

In jouw business plan gaan we alles doorlopen, je idee, je markt, je financieel plan, … zodat jij een ijzersterke basis neerzet waarbij jij 100% jouw ideale klant en markt bepaalt en hier jouw marketing op kan aanpassen.

Module 3: branding

We gaan bepalen wat jouw brand moet uitstralen, we maken je branding board zodat jouw kleuren, lettertypes, taal en uitstraling jouw ideale klant moeiteloos aantrekt.

Module 4: basis fotografie

We gaan de basis leren over hoe je mooie foto’s maakt, ik leer je hoe je ze bewerkt in LR mobile. En dit met jouw smartphone zodat je zelf de mooiste foto’s kan maken voor jouw brand.

Module 5: jouw website/webshop

Ik leer je 13 essentiële onderdelen die van jouw website en webshop een krachtig instrumentmaken om je bedrijf naar nieuwe hoogtes te tillen. Of je nu net begint met je online aanwezigheid of jebestaande website wilt optimaliseren, deze module behandelt alles wat je moet weten, ongeacht of je het ontwerp zelf beheert of het overlaat aan een webdesigner.

Module 6: content marketing

Ik leer je hoe je je eigen templates in Canva moet maken voor je Instagram posts, stories etc, hoe je je content plan kan uitwerke, zodat je organisch kan groeien op oa social media.

Module 7: email marketing (verschijnt in juli 2023 online)

Ik leer je waarom e-mailmarketing belangrijk is, hoe je ermee begint, structuur creëert en moeiteloos nieuwsbrieven schrijft die naast verkopen, ook verbinden,  zodat je hiermee je customer lifetime value verhoogt.

Module 8: lanceringen

Een nieuwe collectie in de maak? Een nieuwe dienst die je aanbiedt? 

Ik leer je hoe je jouw publiek op voorhand warm maakt zodat je succesvol kan lanceren. 

 • Hoe kom ik bij de ledenomgeving?
  Eens de betaling is afgerond wordt je doorverwezen naar de ledenomgeving. Je krijgt tevens je een mailtje met je login gegevens. Volg de stappen die in het mailtje staan.
 • Heb ik een speciaal programma nodig om deze cursus te volgen?
  Nee, je hebt enkel je internetbrowser nodig en Excel (kan ook via google sheets!).
 • Hoelang heb ik toegang tot de cursus?
  Je hebt onbeperkt toegang tot de hele cursus incl bonussen!
 • Ik heb er nu geen tijd voor
  Voor de cursus zelf kan je deze op jouw eigen tempo volgen. Maak je minimum 1 a 2 uur vrij per week zit je al goed!
 • Ik moet erover nadenken
  Mijn taak als coach is om zowel mijn klanten als potentiële klanten te helpen om dingen op een dieper niveau te ontdekken, inclusief om jou te helpen ontdekken waar je misschien niet zeker van bent. Waar moet je over nadenken?
 • Ik kan het momenteel helaas niet betalen
  Stel jezelf de vraag: Heb je helemaal geen geld of heb je geen geld voor DIT? Deze cursus los komt normaal op 997 EUR. Ik geef jou eenmalig de kans om in te stappen voor slechts 697 EUR. En dat zeg ik je als ondernemer die de afgelopen 3 jaar meer dan 15.000 EUR heeft geïnvesteerd in coaches & cursussen (en deze kennis nu kan doorgeven aan jou). Stel jezelf ook de vraag wat het jou kost om het NIET te doen? Wat kost het jou om alles zelf uit te pluizen en een potentiële groei in omzet misloopt door niet de investering aan te gaan? De investering haal je er dus zo uit.
 • Krijg ik een factuur?
  Ja je ontvangt na de bestelling meteen een factuur in je mailbox (kijk ook in je spam). Vergeet je BTW nummer niet in te vullen als je deze hebt. Dan kan je deze factuur inbrengen als kost binnen jouw bedrijf.
 • Krijg ik hulp wanneer ik vast zit?
  Dit is een cursus die je op eigen tempo volgt. Hier zit geen coaching in. Zit je met technische vragen (login werkt niet, geen factuur ontvangen, enz) contacteer me dan via info@muslimamakers.com
bottom of page