top of page
My Business Plan Made Easy

Ik help moslima ondernemers om hun online business te starten en te laten groeien d.m.v. sterke online branding, verkopen via social media en automatiseringen.

 

Wil jij leren hoe je een stap voor stap op een simpele manier jouw business plan maakt…

 

 … zodat jij een ijzersterke basis neerzet waarbij jij 100% jouw ideale klant, markt, financiele doelen enz bepaalt en hier jouw marketing op kan aanpassen.

Branding fotoshoot MM (7 van 61).jpg
Branding fotoshoot MM (7 van 61).jpg

Herken je dit?

 • Je bent uit passie gestart met je onderneming (of je hebt al een idee en je wilt gaan starten)

 • Je bent net gestart en je weet dat je een (business) plan nodig hebt maar je weet niet zo goed waar te beginnen

 • Je bent al enkele maanden of zelfs jaren bezig maar je weet dat er iets mist in de basis van je onderneming want je draait nog altijd niet voldoende omzet/winst

 • Je hebt een prijs gekozen, maar deze is niet gebaseerd op onderzoek of laat staan dat je überhaupt hebt uitgerekend hoeveel je er aan overhoud na belastingen.

 • Je voelt je soms eenzaam in het ondernemerschap

 • Je weet dat het anders kan maar je weet niet goed hoe

 • Je hebt geen duidelijk plan en een nooit gemaakt of half gemaakt business plan

En je wilt graag:

 • een winstgevend bedrijf waardoor je eindelijk die 9-5 kan verlaten

 • je wilt je eigen tijd indelen rond jouw geloof & gezin & bedrijf

 • je wilt je meer gemotiveerd voelen én beter in je vel zitten

 • jou nooit meer zorgen hoeven te maken rond bidden op het werk, of commentaren over je hijab

 • een duidelijk plan zodat je weet wat jij wilt, wat bij jou past én naar welke doelen je toe wilt werken

Branding fotoshoot MM (28 van 61).jpg

My Business Plan Made Easy

MBPME is een DIY online cursus, waarbij ik jou d.m.v. online video's en opdrachten stap voor stap op weg help, naar een ijzersterk business plan. Zodat jij kan ondernemen vanuit je passie, maar wel met een sterke en winstgevende basis.

 

We gaan 6 essentiële stappen doornemen voor je algemene business plan.

First things first, als jij niet weet waar jij naartoe wilt gaan, kom je er niet. Een huis bouw je toch ook niet zonder plan en op een zachte ondergrond? Wat jij nodig hebt is een sterke basis/ foundation waarop jij kunt voortborduren.

 

We gaan je sales plan maken, jouw kostprijzen berekenen en wat jij onderaan de streep overhoudt.

Ik ga jou leren hoe je door middel van mijn excelsheets stap voor stap meer zicht krijgt op het financieel gedeelte en hoeveel omzet je moet draaien om dat droomsalaris eindelijk te verdienen.

Branding fotoshoot MM (58 van 61).jpg
Wie ben ik?

Mijn naam is Karima & ik help moslima ondernemers om hun zaak te starten/te doen groeien d.m.v. sterke online branding, verkopen via social media en automatiseringen die passen bij jouw onderneming. Zelf ben ik ook oprichter van Noah & Sisi, waar ik al 3 jaar de schattigste strikjes verkoop voor newborns tot en met millennial vrouwen! Ik voel mij gezegend en dankbaar dat ik elke dag mag doen wat ik leuk vind.

 

Maar dat is niet altijd zo geweest. Toen ik nog in loondienst werkte als accountant liep ik tegen heel wat zaken aan. Om te beginnen mocht ik bij 3 van de 4 werknemers geen hoofddoek dragen, hierdoor heb ik ook nooit durven vragen of ik op het werk zou mogen bidden. Inhoudelijk vond ik mijn werk heel leuk, vooral het stukje advies verlenen aan ondernemers. Alles wat erbij kwam qua repetitief werk vond ik vreselijk. Dus werkte ik steeds harder en harder om die “ladder” te beklimmen om op een dag Finance manager te worden zodat ik meer consultancy zou doen en minder repetitief werk. En dit allemaal binnen vrij toxische werkomgevingen telkens. Het onvermijdelijke is gebeurd, na 2 jaar alles op alles te hebben gegeven ben ik gecrasht.. Een burnout. Op een piepjonge leeftijd van 26 jaar zat ik ziek thuis met een burnout. Hoe kon dit mij overkomen?

 

1 jaar later werd ik moeder. En daar waar ik altijd carrière wilde maken om ooit CFO te worden van een groot bedrijf, wilde ik als kersverse mama alleen maar bij mijn lief zoontje zijn. Ik kan hem toch niet achterlaten, dacht ik? Mijn eerste jaar als mama liep helaas moeilijk vanwege een postnatale depressie. Maar tijdens die periode is mijn liefde voor fotografie gegroeid omdat ik steeds meer mooiere foto’s wilde trekken van mijn zoontje. Ik begon ook foto’s van mijn neefjes en nichtjes te trekken om te oefenen en dan voor kennissen enz. Toen wist ik het, ik ga nooit meer voor een baas werken In sha Allah! Het was alsof ik met het mama worden ineens besefte dat ik wél belangrijk genoeg ben om voor mezelf te kiezen en dat er veel meer opties zijn dan geleefd te worden tijdens de werkweek en eigenlijk enkel in het weekend echt mijn ding kan doen. Dit houd ik onmogelijk vol tot mijn 67ste jaar (mocht ik tegen dan nog leven).

 

Als fotograaf heb ik zoveel ups gehad, maar ook heel vaak gevallen. Achteraf gezien wist ik waarom. Ik had geen plan, ik deed maar wat en ik had ook geen coach die mij af en toe kon adviseren en de missing spots in mijn bedrijf kon laten zien. Met Noah & Sisi ben ik dan ook meteen gestart met een traject bij een business coach, want deze keer wilde ik het ineens goed doen. Ben ik dan helemaal niet gevallen? Jawel toch wel, maar ik had vanaf het begin een plan, en iemand die daar stond waar ik wilde staan en die weg al had afgelegd.

 

En dat gun ik jou ook!

Jouw nieuwe toekomst:

Aan het einde van dit traject:

 

Je hebt je idee eindelijk uitgewerkt op papier, zodat je rust en ruimte in je hoofd hebt om over te gaan naar implementeren.

 

Je hebt je personal branding story, missie en visie duidelijk uitgewerkt, zodat je een duidelijke richtlijn hebt, waar je met je bedrijf naartoe wilt groeien.

 

Je hebt een duidelijkheid beeld over je ideale klant, zodat je die ook goed en sterk aan kan spreken in je content en marketing.

 

Je hebt een duidelijk overzicht van de structuur van je product of dienst, zodat je 100% duidelijk kunt communiceren wat dit inhoudt. 

 

Je weet hoe je een sterke basis op social media neer moet zetten, zodat je herkenbaar en consistent aanwezig bent, om je online merk op te bouwen. 

 

Je weet hoe je alle bovenstaande processen kunt samenbrengen zodat je een ijzersterke basis hebt voor een winstgevende online bedrijf. 

 

Je weet waar je cijfers vandaan komen, je salesplan staat en je weet hoeveel omzet je moet genereren zodat je na de kosten je droomsalaris overhoudt. 

IS DIT IETS VOOR MIJ?

 • Je bent nog niet gestart maar je wilt jouw bedrijf kickstarten met een ijzersterke plan

 • Je bent al enkele maanden/jaren bezig, maar je weet dat er iets mist of dat er sowieso dingen zijn die je kunt verbeteren.

 • Je weet niet zeker of je business plan wel klopt en of alles erin staat wat erin zou moeten staan.

 • Je onderneemt vanuit een gevoel en kijkt wel hoe het loopt..

DIT IS NIET GESCHIKT VOOR JOU WANNEER:

 • Je denkt dat groei vanzelf gaat.

 • Wanneer je geen duidelijke structuur wilt voor je bedrijf.

 • Je geen tijd en moeite wilt steken in jouw business.

 • Je een hobby hebt en wilt dat dit een hobby blijft.

Ben jij klaar voor een snelle return on investment? De investering:

Omdat ik iedereen de kans wil geven om die broodnodige basis in orde te brengen, is de investering TIJDELIJK slechts 97 EUR excl. Btw! Deze investering kan je afschrijven van je omzet aan het einde van het jaar zodat je minder inkomstenbelasting hoeft te betalen. Dubbele win* ;) 
 

BONUS: Financiële Excel document met meerdere sheets & LEVENSLANGE TOEGANG!

Dag 6 + aanbod groep(2).jpg
 • Hoe kom ik bij de ledenomgeving?
  Eens de betaling is afgerond wordt je doorverwezen naar de ledenomgeving. Je krijgt tevens je een mailtje met je login gegevens. Volg de stappen die in het mailtje staan.
 • Heb ik een speciaal programma nodig om deze cursus te volgen?
  Nee, je hebt enkel je internetbrowser nodig en Excel (kan ook via google sheets!).
 • Hoelang heb ik toegang tot de cursus?
  Je hebt onbeperkt toegang tot de hele cursus incl bonussen!
 • Ik heb er nu geen tijd voor
  Voor de cursus zelf kan je deze op jouw eigen tempo volgen. Maak je minimum 1 a 2 uur vrij per week zit je al goed!
 • Ik moet erover nadenken
  Mijn taak als coach is om zowel mijn klanten als potentiële klanten te helpen om dingen op een dieper niveau te ontdekken, inclusief om jou te helpen ontdekken waar je misschien niet zeker van bent. Waar moet je over nadenken?
 • Ik kan het momenteel helaas niet betalen
  Stel jezelf de vraag: Heb je helemaal geen geld of heb je geen geld voor DIT? Deze cursus los komt normaal op 997 EUR. Ik geef jou eenmalig de kans om in te stappen voor slechts 697 EUR. En dat zeg ik je als ondernemer die de afgelopen 3 jaar meer dan 15.000 EUR heeft geïnvesteerd in coaches & cursussen (en deze kennis nu kan doorgeven aan jou). Stel jezelf ook de vraag wat het jou kost om het NIET te doen? Wat kost het jou om alles zelf uit te pluizen en een potentiële groei in omzet misloopt door niet de investering aan te gaan? De investering haal je er dus zo uit.
 • Krijg ik een factuur?
  Ja je ontvangt na de bestelling meteen een factuur in je mailbox (kijk ook in je spam). Vergeet je BTW nummer niet in te vullen als je deze hebt. Dan kan je deze factuur inbrengen als kost binnen jouw bedrijf.
 • Krijg ik hulp wanneer ik vast zit?
  Dit is een cursus die je op eigen tempo volgt. Hier zit geen coaching in. Zit je met technische vragen (login werkt niet, geen factuur ontvangen, enz) contacteer me dan via info@muslimamakers.com
bottom of page